Sunday 18 March 2012

Crom-Dubh Wraithguard

Sain eilen niin hyvän maalausviban päälle, ettei malttanut jäädä kotiin lorvimaan, vaan piti palata sorvin ääreen. Wraithguardit ovat nyt pelikenttäkelpoisia, samoin kuin kaksi ryhmää Guardianeja. Hieman fotoja... Mitäs tykkäätte, kelpaakos näillä sotia?














5 comments:

  1. Looking good! Odotan innolla että nähdään koko armeija tositoimissa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Valmistumisen tahti riippuu paitsi Nottinghamin vahvistuksista myös omasta ehtimisestä, mutta kyllä mä veikkaan tän armeijan olevan valmiina sotaan viimeistään tossa kuukauden kuluttua. Model countistahan on nyt maalattuna jo about puolet.

      Delete
  2. kuten jo taisin todistaa, mainion näköinen väriyhdistelmä. Eldarmainen, mutta samalla armeijamainen (olipas taas termi ;-), mutta siis ei sellainen muropakettimainen, kuten Eldar asiat usein tuppaavat olevan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muropakettimainen! :)

      Mut joo, silti heti tiesin mitä tarkoitat. Koetin välttää lelumaisia värejä näissä, mutta kuitenkin ihan oikeasti käyttää värejä, kerran nää on kuitenkin avaruushaltioita, eikä maastopukuisia ryynäreitä.

      Kiitti kommenteista. ;)

      Delete
  3. Virallinen ruokavertaus Eldarista on Skittles ;)

    Mutta kyllä noita joukkoja todellakin kehtaa pelipöydällä ulkoiluttaa. Tykkään erityisesti guardiaaneista ja wraithguardin väriteema pelaa niiden kanssa yhteen oikein mukavasti.

    ReplyDelete