Tuesday 10 July 2012

Crom-Dubh Wraithlords & Warp Spiders

 Pikaista päivitystä tässä armeijan valmiiksi tulon kynnyksellä. Molemmat Wraithlordit ovat nyt maaleissa. Ollin maalaama, olkapäälle mountatulla Missile Launcherilla varustettu kaiffari sai seurakseen mun maalaamaan 'lordin. GW meni vaihtamaan tuossa välissä maalirangensa, joten hieman joutui tekemään hienosäätöä, jotta sai aikaiseksi samalaiset värit, mutta musta toi onnistui ihan hyvin. Ovat melkein kuin kaksi marjaa. Nimikseen nämä saivat Chlwych ja Belenus. Pientä hiomista voisi vielä tehdä, esim. gemeissä ja muissa yksityiskohdissa, mutta toistaiseksi kelpaavat taistelukentälle tällaisena.
Myös Warp Spidert tulivat valmiiksi. Laatikossa tuli neljä normaalia ja Spideriä ja Exarch, joten tällä kokoonpanolla varmaankin mennään, vaikka teoriassa yksikkö olisi kustannustehokkaampi ilman eskoa. Väriskeema näillä on pohjalla sama ruskea (dark flesh) kuin pitkin muutakin armeijaa, mutta korostusvärinä on Snakebite Leatherin sijaan oranssi. Kuulat näillä on maalattu mätchäämään Wraithlordien/guardien kanssa.


Craftworld Crom-Dubhin etujoukko tiedustelemassa viidakkomaastoa, kenties Catachalla tai vastaavalla Deathworldilla... Toisin kuin viimeksi kirjoitin en sitten päässytkään näillä vielä pelaamaan. Pelihammasta kolottaisi kyllä jo siihen malliin, että pitää varmaan kohta alkaa potkia noita pelivastuksia. Pisteitä kasassa nyt noin 1600 pts. Vielä parisataa pinnaa mahtuisi.





1 comment:

  1. Näyttää todella makealta! Maalattu armeija on aina saavutus ja etenkin näin yksilöllisestä porukasta kannattaa olla ylpeä. Sitten vain pelejä alle, ehkä tullaan haastamaan sut Tampereen taistelukentille. ;)

    Kiitos kaikesta ja pikaisiin näkemisiin!

    ReplyDelete